Извор:Фото: АТА имагес/З. Јовановић Мачак/Јутјуб принтскрин/Svetlana Ceca Raznatovic

ИГРА ЏЕЈЕВУ ПРВУ ЉУБАВ: Ко је фатална плавуша из "Недеље"?

Извор: Нпортал

16.01.2024.

21:11

ВЕЧЕРАС се у "МТС Дворани" одржава премијера филма "Недеља" који прати живот једног од најомиљенијих певача на овим просторима, Џеја Рамадановског.

Дуго очекивани филм "Недеља" о Џеју Рамадановском има вечерас своју београдску премијеру, а међу бројним глумцима који играју у овом остварењу, појавила се и млада глумица Маша Ђорђевић.

Маша у филму тумачи лик атрактивне плавуше са Дорћола - Нине која је била певачева прва љубав и симпатија из детињства.

BloombergAdria.com

 

Глумица Маша Ђорђевић открила је детаље о свом лику, али и истакла шта јој је било најдрагоценије у раду на пројекту.

- За разлику од осталих ликова који су историјски и истинити, Нинин лик је фиктиван и настао је по мотиву "беле жене", о којој Џеј често говорио. Изузетно драгоцено у раду на улози је било то што је сценариста Стефан Бошковић јако лепо описао лик, доста животно, није једнодимензионалан, истакла је Маша за Танјуг.

BloombergAdria.com

 

На црвеном тепиху поводом премијере филма "Недеља" су се поред Маше Ђорђевић појавили и главни глумац овог остварења, Хусеин Алијевић као Џејеве ћерке, Ана и Марија Рамадановски, Цеца и Анастасија Ражнатовић, као и певачица Марија Шерифовић.

Слике са премијере можете погледати у галерији испод: 

Подсетимо, филм "Недеља" приказује живот Џеја Рамадановског, његових блиских пријатеља, али и дух Дорћола седамдесетих и осамдесетих година прошлог века.