Извор:Фото: МВ

СИТУАЦИЈА ОЗБИЉНА: Познато здравствено стање Милојевића

Извор: Нпортал

17.01.2024.

18:17

Дејан Милојевић доживео је срчани удар у Америци, а према информацијама које преносе медији, његово здравствено стање је стабилизовано, те се тренутно налази у болници. На вечери где се појавио здравствени проблем, уз нашег тренера су били тренери и играчи Ворирса.

Милојевић је, према натписима медија, доживео инфаркт у Солт Лејк Ситију, где је био са стручним штабом Голден Стејт екипе која се припремала за меч против Јута Џез у ноћи између уторка и среде. Вориорси су тамо стигли дан пре заказаног меча.

Познати НБА инсајдер Едријен Војнаровски објавио је на свом X налогу да су за време здравственог проблема уз Милојевића били играчи Голден Стејта, а касније је објавио и да је стање нашег тренера веома озбиљно као и да меч Голден Стејта и Јуте неће бити одигран.

- Асистент тренера у Голден Стејту Дејан Милојевић хоспитализован је због изненадног и озбиљног здравственог проблема у Солт Лејк Ситију. Тренери и играчи Вориорса су били на заједничкој вечери у ресторану када се појавио здравствени проблем у уторак увече. "Ратници" су до касно синоћ остали у "СЛЦ" болници и сада се враћају да буду са Милојевићем.

Дејан Милојевић је велико име и у српској кошарци и у НБА лиги, где већ дуги низ година обавља функцију помоћника у екипи Голден Стејт Вориорс. 

Осим што је препознат у најјачој лиги света, Милојевић је такође признат као један од најталентованијих младих тренера у Србији. Током свог тренерског пута, постао је први тренер екипе Меге са којом је успео да освоји Куп Радивоја Кораћа. 

Након успешног ангажмана у Меги, Милојевић је провео годину дана у КК Будућност из Подгорице пре него што је започео своју каријеру у НБА лиги.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".