Извор:ФОТО: Принтскрин Инстаграм / emacepter

НИЈЕ ЈЕ БРИГА: Ћерка Филипа Цептера слика се без ГАЋА

Извор: нпортал

20.01.2024.

16:04

ОВО није први пут да Ема качи наге фотографије.

Усвојена ћерка богатог бизнисмена Филипа Цептера, Ема Цептер, већ недељама не престаје да интригира домаћу јавности.

Познато је да својим објавама на друштвеним мрежама никога не оставља равнодушним, а сада је Ема Цептер отишла корак даље.


Она је позирала у мајици на каучу, а приметило се да се испод мајице не назире ништа. У крупном плану је била њена нага позадина, а многи су се питали да ли то она управо позира без гаћа?

Подсетимо, о Емином животу се мало зна, а осим онога што показује на друштвеним мрежама, познато је да има 22 године, живи у Лондону и студира психологију.

BloombergAdria.com

 

- У наш живот ушла је једног децембарског дана 2000. године и одмах се угнездила у наша срца где је отворила простор кога ту раније није било. Лепо је кад човек може да се оствари као стваралац, па да затим постане родитељ, а још је лепше када можете да исправите неправду и уместо бола створите – љубав. Мени се догодило и прво и друго - рекла је Мадлена једном приликом.

- Са свим тим тинејџерским моментима који су присутни код све деце тог узраста, морам да кажем да је Ема једна добра девојчица. Добар ученик. Што кажу ови који нас чувају, возе – ми знамо Ему, она учи од своје друге године. Сад завршава колеџ. Она би хтела у Америку, али каква Америка ко ће тако далеко да путује. Видећемо да то буде негде око Лондона - рекла је Мадлена Цептер својевремено у емисији "ТВ лица као сав нормалан свет".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".