Извор:Фото: Јутјубпринтскрин/Pink.rs

ОПТУЖИЛА ГА ЗА НАСИЉЕ: Ова водитељка је Лазићу родила сина

Извор: Нпортал

27.11.2021.

08:42

ЖАРКО Лазић, српски позоришни, телевизијски и филмски глумац и водитељ нашао се у центру скандала након што је приведен под сумњом да је на плацу, који је био намењен за градњу куће за социјално угрожена лица, себи сазидао кућу.

Медији већ данима брује Лазићу и поменутом случају, а мало ко зна да је он својевремено био у браку са водитељком емисије “Премијера викенд специјал”, Бојаном Лазић.

BloombergAdria.com

Жарко и Бојана Лазић добили су сина који је недавно прославио 12. рођендан и којем су максимално посвећени. Упркос разводу, глумац и водитељка су у одличним односима, а он ју је једном приликом и изненадио појављивањем усред програма живо када је истакао да ће она “увек бити жена његовог живота”.

- Она је моја бивша жена, она је прелепа, презгодна, другачија, јединствена. Она је увек жена мог живота. Син више слуша маму. Ко је блажи у васпитању? Ми имамо једнаке мере, правимо компромисе. Није много трошила када је била са мном - рекао је Лазић тада у емисији “Премијера викенд специјал”.

BloombergAdria.com

Бојана и Жарко седам година су били у браку, у њему су добили сина Матеју, а упознали су се приликом путовања у Грчку, где су обоје учествовали у снимању спота за групу "Фламингоси". Варнице су севнуле већ у аутобусу, што је својевремено потврдио и сам Жарко.

- Спазио сам је при уласку у аутобус. Одмах ми се допала и пожелео сам да се зближимо. Успео сам у томе и после седам дана знао сам да је то жена са којом желим да проведем живот. Она се у почетку опирала, али није могла да ми побегне - рекао је он у једном интервјуу.

BloombergAdria.com

Међутим, 2016. године уследио је развод, а Бојана је тада за домаће медије потврдила да је бракоразводна парница у току. Када је упознао Бојану, Жарко је иза себе већ имао један брак, који је потрајао само три месеца. Реч је о његовој првој супрузи Ксенији са којом има старијег сина Андрију, а која га је оптужила за насиље.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".