Извор:Фото: АТА имагес

"ЗБОГ ПОСЛА САМ СЕ РАЗБОЛЕЛА" Рада била сломљена, у боловима

Извор: Нпортал

21.01.2024.

18:50

ПЕВАЧИЦА Рада Манојловић каже да је право са инфузије ишла на наступе, те и да се често префорсира због посла, па данима не може да се залечи.

Рада је открила да себи треба да да више времена за одмор, али да је радохолик, па не дозвољава да се обавезе и посао гомилају.

- Дешавало ми се да интервјуе дајем сва сломљена и у боловима. Нисам хтела људима ништа да померам, па сам болесна радила. Тако је било и на неким весељима, али ја све добро замаскирам и не дам да се види. Нећу да то утиче на госте. Одем примим инфузију и правац на посао. Шта да радим, таква сам и увек хоћу све да испоштујем, објаснила је певачица.

BloombergAdria.com

Иначе, Манојловићка је раније причала да би волела и да се врати на факултет, с обзиром на то да је због каријере запоставила студије. 

-  У то време кад сам студирала сам учила редовно од понедељка до петка, на трећој години сам била, мени је просек био девет, 8,89. Тада сам упала у "Звезде Гранда", да сам то остала да завршим, сигурно бих завршила са тако добрим просеком. Остала сам у супер односима са деканом и са свим професорима другим, они мене сви обожавају, ево и дан данас, колико је прошло, од 2007. ја нисам тамо, има 16 година, и Бог забравио да сам крочила тамо, они мене и дан данас зову, све прославе факултета, па годишњица факултета, дипломирања других студената, ја сам обавезно тамо са свима њима. Скоро сваке године, и много ми значи да сам остала у контакту са таквим људима, то је ипак један други свет, један културан свет од ког можеш много да научиш. Они ме сви цене и воле, ја им увек направим атмосферу и сви ме притискају да завршим факултет, објаснила је Рада.

(Република)