Извор:Фото: РТС принтскрин

ОТКРИВЕН НАЗИВ - НА НЕМАЧКОМ: Ускоро 3. део Јужног ветра

Извор: Нпортал

22.01.2024.

12:51

САГА о криминалцима Марашу и Баћи полако се ближи крају.

Прича о момцима из криминалног миљеа Петру Марашу и Баћи, које су на великом платну дочарали Милош Биковић и Миодраг Радоњић, ове године требало би да буде коначно завршена.

BloombergAdria.com

 

Сценарио за трећи по реду дугометражни играни филм, настао по идеји редитеља Милоша Аврамовића, написао је Петар Михајловић.

Редитељ Милош Аврамовић је недавно на свом инстаграм профилу открио и назив трећег дела "Јужни ветар". Зваће се "Јужни ветар 3: Гас гебен", што у преводу са немачког језика значи "дати гас" или жаргонски "иде гас".

Према најавама главног глумца Милоша Биковића, предстојећи филм о Марашу и Баћи ставиће тачку на пројекат "Јужни ветар". 

BloombergAdria.com

 

- Требало би да се заврши. Свака прича треба да има три чина. Мислим да смо ми сада пред почетком трећег чина и завршнице тог пројекта - рекао је недавно Биковић, па додао:

- Мислим да ти јунаци треба да се доведу до те тачке где заслужују да буду после свих својих погрешних избора.

Филм, а потом и истоимена телевизијска серија доживела је огроман успех и стекла огроман број поклоника. Први део филма "Јужни ветар" приказује успон ситних крадљиваца аутомобила у свету криминала, где Мараш постаје главни бос. Наставак "Јужни ветар: Убрзање" обарао је рекорде гледаности у домаћим биоскопима. Другу сезону серије "Јужни ветар" обележиле су стране звезде Вилијам Болдвин и Ерик Робертс, а публика с нестрпљењем очекује трећи део узбудљиве акционе приче.

(Република)

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".