Извор:Фото: Профимедиа

ТРИКОВИ ДОМАЋИЦА: Како се решити смрада цигарета у дому

Извор: Нпорта

27.11.2021.

13:27

САВЕТИ за чишћење које извесна госпођа Хинч дели на Фејсбуку постали су толико популарни да их деле и њени обожаваоци. Осим тога, они су и сами почели да деле своје трикове, пише британски "Сан".

Госпођа Хинч је омиљена британска инфлуенсерка која дели савете за чишћење на једној Фејсбук групи која има скоро 700.000 чланова.

Пратитељка Паула Чемпион поставила је питање у групи: "Може ли ми ико препоручити како да уклоним мирис дима цигарета из дома?" Она је купила кућу у којој се пушило 30 година и смрад је заиста грозан.

Обожаваоци госпође Хинч обасули су је триковима за уклањање непожељног смрада.

BloombergAdria.com

 

- Врло сте храбри јер сте купили дом пушача, то није за оне слабог срца! Ако имате дрвене подне даске које су највероватније пуне катрана, најбоље би било да их уклоните и да зидове оголите до цигле, а онда све површине, зидове и таваницу добро оперете најмање пет пута - саветовала јој је Клер Вивер.

- Шећерни сапун одличан је за чишћење свих површина, а пре тога склоните тепихе - надовезала се једна пратитељка. Друга је, пак, предложила Паули да купи боју која блокира мирисе.

- Ако је смрад ушао у тепихе или тканине у стану, најбоље их је бацити и купити нове - гласио је још један од савета.

- Нарежите лук на пола, па га оставите у свакој просторији да упија мирисе - написала је Ракел Марвин.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".