Извор:Фото: В. Данилов, Ата имагес

"БИО ЈЕ ВОЉЕНИЈИ ОД МЕНЕ": Ово је брат Оливере Ковачевић

Извор: Нпортал

24.01.2024.

22:24

ВОДИТЕЉКА ретко показује породицу, али једна фотографија је ипак завршила на друштвеним мрежама.

Уредница забавног програма РТС-а Оливера Ковачевић деценијама је део јавног живота, међутим, приватност је успевала колико толико да сачува. Због свог наизглед хладног држања добила је надимак "челична лејди".

BloombergAdria.com

Када је давала интервјуе, увек се трудила да делује одмерено, помало резервисано. О свом емотивном животу није говорила. Међутим, једном приликом открила је емотивни детаљ из детињства који је свима изазвао осмех на лицу. Говорећи о свом млађем брату, могло се осетити пуно емоција у свакој речи.

- Он је четири године млађи. Био је вољенији од мене - нашалила се у једном интервјуу.

- Ја сам брата чувала, али сам себи дала слободу и да га кажњавам. Тукла сам га на кварно и уцењивала да не сме да ме цинкари. Волела сам када падне са бицикла... Основна асоцијација на детињство су равница, меланхолија, дођоши. Треперење. У равници увек нешто трепери, лети врућина, зими северац. Детињство сам провела у перманентној борби за основна дечија права, основна људска права. Своје снове сањала сам у бабином прозору... Када сам излазила увече, сукњу сам подизала у минић тек када се удаљим од куће - говорила је Оливера у интервјуу за Сторy.

Многи су се питали како изгледа тај мушкарац о коме "челична лејди" прича. Једном приликом је на друштвеним мрежама објавила и фотографију чувеног Милета са једне заједничке прославе. Водитељкини фанови су били изненађени тиме колико личе, готово као близанци. Шармантног осмеха, плаве косе и спортске грађе, Миле је одмах запао за око свим дамама које прате Оливерин профил на Инстаграму. 

- Прелепи се.

- Изузетни се обоје.

- Као јаје, јајету.

- Баш личите, дивни сте - само су неки од коментара испод Оливерине објаве.