Извор:FOTO: ATA / Printskreen Youtube Nenad

"СВЕ ЋУ ВАС ПОБИТИ": Мину срамота због туче са Инди

Извор: нпортал

28.01.2024.

11:32

ПОСЛЕ МНОГО ГОДИНА МИна се дотакла скандала и туче са својом колегиницом.

Један од највећих естрадних скандала, туча између Мине Костић и Индире Арадиновић Инди на Грандовом фестивалу 2008. године, и дан-данас се препричава.

Иако је од тога прошло више од деценију, оне и даље нису у добрим односима, а Мина је сада проговорила о том немилом догађају.

BloombergAdria.com

 

-Не знам ко је наговорио ту особу. То ми је једини скандал да ме је она напала, а све је ишло уживо. Онда сам ја одреаговала, нисам очекивала да ће да ме гурне. При том је била, имала је колико килограма тада. Изенандила сам се и онда сам направила хаос. Кажем „боли ме уво“. Нека дођу и Брена и Саша, сад ћу да направим хаос. Ма нико ми ништа није рекао. И Брена и Саша, сви су ме подржавали - испричала је Мина у емисији „Звезде Гранда Специјал“ и објаснила да јој је жао што се све то догодило.

BloombergAdria.com

 

-Мени је жао што се то десило али она је показала и са рођеном сестром да је имала такав скандал. Јако је ружно - рекла је Мина, а Весна Милановић открила је ко је у читавој ситуацији најгире прошао.

-Ту је заправо најдебљи крај извукао мој супруг који је покушао да их раздвоји и добио батине, а онда је Мина била љута на њега - рекла је Весна, а то је потврдила и певачица.

-Јесам, мислила сам да је њу бранио, а ја сам била сама. Нема нико мене да раздваја. Кад ме неко нападне, ја нападам - рекла је Мина, а водитељ је био запањен:


-Тукла си Весниног мужа ? – питао је запањен Синиша, а Весна је признала:

-Млатила га је, била сам присутна.

Мина је објаснила шта се после догодило.

-Дошао је ујак те певачице, Ђоле Ђогани. Ухватила сам га за гушу и рекла сам Ђоганију: „Све ћу да вас побијем“ додала је Мина и објаснила да је Ђогани потом смирио ситуацију тако што је тражио телефон да позове мајку од певачице са којом је Мина имала окршај.

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".