Извор:Фото: В. Данилов, РТС принтскрин

ЂОРЂЕ МИТРОВИЋ: Највећи страх ми се догодио у кадру, БИНЏ 3

Извор: И.Чолаковић/К.Филиповић

29.01.2024.

20:14

ГЛУМАЦ Ђорђе Митровић гостовао је у трећој епизоди подкаста "Бинџ" компаније "Новости". Из недеље у недељу новинарке Исидора Чолаковић и Катарина Филиповић причаће са глумцима и глумицама - о каријери, одрастању, љубави, начелима којима се воде кроз живот, интими...

Млади глумац Ђорђе Митровић који тумачи лик инспектора Балше Пејовића у серији "Позив" открио је детаље из свог приватног живота које до сада нисмо имали прилику да чујемо.

У емисији "Бинџ" глумац је открио свој највећи страх који се догодио управо на снимању поменуте серије:

- Био је први дан снимања, ја сам дошао на сет, а моја прва сцена била је са Миром Јоковић, имао сам трему јер ћу радити са тако великом глумицом, почео је причу Ђорђе.

BloombergAdria.com

- Крећемо ми у снимање, сат времена смо радили сцену, а ја сам пре три месеца успео да навијем аларм у 10 ујутру и он сада сваки пут звони у исто време, а ја не знам ако да га искључим. Таман осећам да се нешто дешава у сцени и на самом врхунцу, како сам изговорио најбитнију реченицу, мени креће да звони сат...

Реакцију Мире Јокић на ову ситуацију, као и многе друге занимљливости из живота младог глумца погледајте у видеу испод, као и на нашој јутјуб платформи: