Извор:Фото: Јутјуб принтскрин

БИКОВИЋЕВА КУЋА НА СЕЛУ: Близу је манастира мог брата

Извор: Нпортал

31.01.2024.

15:14

ГЛУМАЦ Милош Биковић пре неколико година купио је имање у једном селу у Србији.

Његов посед налази се у близини Ваљева, које је 40 километара удаљено од манастира Јовања, где је његов рођени брат Миахило старешина.

Како је имање, у тренутку када га је купио, било поприлично запуштено, глумац је најпре морао да га очисти и прилагоди нормалном функционисању.

- Ту иза је била једна стара, земљана кућа коју сам ја желео да сачувам, али јој није било помоћи, накривила се скроз и нажалост, боље да је ја срушим, него да се она сруши кад она хоће - испричао је Биковић гостујући својевремено у емисији "ТВ лица као сав нормалан свет".

BloombergAdria.com

 

Разлог да купи имање баш на овом месту је тај јер је манастир у ком је његов брат Михаило, веома близу.

BloombergAdria.com

 

- Релативно је близу манастиру мог брата и ту су неки пријатељи које он овде познаје и који су сазнали да се ово имање продаје и они су јавили. Ја сам тада рекао: "О, па чекај, ово је близу Београда, могу да будем ту за мање од сат времена", а и понуда је била добра. А заправо се сада чешће виђамо код њега у манастиру или у Београду. Овде смо можда једном били заједно - испричао је глумац.

BloombergAdria.com

 

Биковић је, потом, показао како изгледа његова викендица коју је тек саградио, као и да је стари намештај који је ту затекао одлучио да сачува. Он је открио и да је једну велику рупу затрпао шутом, као и да је због змија којих је било много посипао хлор.

BloombergAdria.com

 

Подсетимо, Милош Биковић недавно је постао отац када је изабраница Ивана на свет донела сина којем су поносни родитељи дали име Васа. Све је обављено у строгој тајности, Ивана се породила у приватној болници, а при изласку из исте успели су да побегну окупљеним медијским екипама.