Извор:Фото: Профимедиа

ЗБОГ ЊЕГА ДОБИЛА ОТКАЗ: Како је Роналдо упознао супругу

Извор: Нпортал

31.01.2024.

15:48

Девојка Кристијана Роналда, Георгина Родригез, прославила је 30. рођендан и похвалила се скупоценим поклоном. Овако је почела њихова љубавна прича.

Кристијано Роналдо поклонио је својој партнерки Георгини Родригез сат марке "Џејкоб енд Ко", вредан 100.000 долара. Она се похвалила на том поклону објавом на друштвеној мрежи Инстаграм, уз поруку фудбалеру: "Хвала ти, љубави".

Сат који је фудбалер Ал-Насра поклонио партнерки има ружичасти каиш и опточен је дијамантима. Одабрао је баш тај скупоцени примерак поводом Георгининог 30. рођендана. Кристијано Роналдо такође поседује сат истог произвођача и најскупљи је на свету.

Интересантно је то да је Кристијано Роналдо пријатељ са Џејкобом Арабом (58), дизајнером и оснивачем бренда "Џејкоб енд Ко" и компаније коју је основао 1986. године. Рођен у Ташкенту као Јокуб Арабов, Роналдов пријатељ са породицом је 1979. емигрирао у Њујорк, настанио се у квинсу и већ као тинејџер почео је да ради у познатим јувелирницама. Сада је власник бренда чији су заштитни знак луксузни производи.

Кристијано и "Џејкоб енд Ко" годинама сарађују и у склопу те сарадње настала су два скупоцена сата - "Лет ЦР7" ("Флигхт ЦР7") и "Срце ЦР7" ("Хеарт оф ЦР7"). Вероватно у договору са Џејкобом Арабом, Роналдо је одабрао и овај, посебан поклон за Георгину, са којом је у вези од 2016. Наводно, упознали су се када је он ушао у "Гучи" продавницу у Мадриду, а она је у то време била продавачица. Заједно имају двоје заједничке деце - ћерке Алану Мартину, рођену 2017. и Белу Есмералду, рођену 2022.

"Како смо се упознали? Било ме срамота"

- Он је тако згодан. Када сам га први пут видела, било ме је срамота да га погледам", рекла је она о упознавању са Роналдом у једном ТВ интервјуу. Том приликом је признала и да су се срели сплетом околности, јер је она радила до 17 часова, а остала је дуже да би помогла колегиници. "Коначно сам могла да кренем кући, три сата касније него што је било планирано и док сам се спремала, Кристијано је ушао са својим најстаријим сином и неким пријатељима. Хајде да кажем само да сам осетила лептириће у стомаку - открила је шпанска лепотица, рођена у Аргентини 1994. године. 

Кристијано је годину раније раскинуо са лепом Рускињом Ирином Шајк, а на почетку везе са Георгином нису јавно показивали љубав. Роналдо јој је после неколико сусрета упутио позив да оду заједно на модни догађај бренда "Долче и Габана". Када се прочуло да су заједно, навијачи Реал Мадрида, тадашњег Роналдовог клуба, као и његови бројни фанови почели су константно да долазе у продавницу и менаџер локалног "Гучија" забринуо се да ће тако велики број људи "отерати" богату клијентелу. Зато је Георгина у децембру 2016. добила отказ, после само осам месеци рада. Потом јој је Роналдо уз помоћ својих познаника нашао посао у Пради, где је радила за плату око 1.000 евра месечно, али и ту су почеле да се стварају гужве због њене све веће популарности и у договору са менаџмером продавнице раскинули су ту сарадњу.

- Крила сам се, али они су ме тражили у продавници. Звали су, распитивали се за мене, глумили да су купци. Увек је било фотографа који су ме чекали. Директор ме је слао у подрум јер није хтео да ме виде у продавници. Почела сам да се осећам веома некомфорно и отишла сам". Недуго после тога остала је у другом стању и у новембру 2017. постала је мајка и одселила се из Шпаније, најпре у Торино, где је Роналдо играо за Јувентус, потом у Манчестер, где је он играо за Јунајтед, а онда у Саудијску Арабију, гдеје ЦР7 отишао крајем 2022. године заједно са породицом.

Сада је инфлуенсерка, модел, мајка и веома успешна у бизнису. Прошле године је Нетфликс о њој објавио и мини-серију, под именом "Ја сам Георгина".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".