Извор:Фото: РТС принтскрин

ОТКРИВЕНО: Борка Томовић је КАПЕТАН - о улози у Црној свадби

Извор: Нпортал

28.11.2021.

08:05

ГЛУМИЦА Борка Томовић тумачи једну од улога у популарној психолошкој серији "Црна свадба". Међутим нико није могао да наслути да је управо она Капетан, о коме се током свих епизода нагађало.

У последњој епизоди серије "Црне свадбе", можемо видети да је један од главних криваца за сва дешавања зла супруга Миће Ђурића, која ни данас није остарила, од 1976. године.

BloombergAdria.com

 

Она је Капетан, док у овој сезони није откривено ко је Црни војвода.

Такође, у последњој епизоди серије схватамо да се нечастиви уселио у нове жртве, те да је још један масакр на помолу. Мића је опет у Београду, а широка лепеза јунака, главних и споредних, део је процеса катабазе. Прву сезону затвара сцена искасапљене Данијеле Благојевић која је ипак жива.

Глумица Борка Томовић, о својој улози у "Црној свадби", говорила је за  "Танјуг Рефлектор":

-  Серија ''Црна свадба'' је један од најузбудљивијих сценарија које сам имала прилику да прочитам. То је нешто што нисам могла да испустим из руку и сигурна сам да ће самим тим гледаоцима бити још много узбудљвије. 

BloombergAdria.com

 

Уметница је гостујући у једној од емисија на Ртс-у открила да је била одушевљена својим ликом у серији, и временом са којим је морала да се поистовети.

- То је била једна од оних серија које док сам читала једва сам чекала да сазнам шта ће се даље десити, али не само са мојим ликом него уопште у целој серији - објашњава позната уметница.

- Лик Весне који играм је у епохи, односно у 70-тим годинама 20. века тако да ми је било интересантно да се вратим у то време и визуелно, а и да доживим Београд из тих година, да то видим кроз фотографије својих родитеља - објаснила је Борка. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".