Извор:Фото: АТА имагес, Jutjub printskrin/Firefly Productions

ЗА ЊИМ ЛУДЕ СРПКИЊЕ: Ко је бивша супруга Јадрана Малковича?

Извор: Нпортал

01.02.2024.

12:03

ЈАДРАН Малкович један је од најзгоднијих и најхаризматичнијих глумаца на домаћој сцени последњих година.

Глумац Јадран Малкович тема је медија још откако се појавио у контроверзној сцени оргија у серији "Црна свадба".

BloombergAdria.com

Јадран Малкович један је од најзгоднијих и најхаризматичнијих глумаца на домаћој сцени последњих година.

Подсетимо, он је одглумио улогу бившег супруга Наташе, коју је играла глумица Јелена Ђокић, а њихова сцена у базену била је коментарисана дуго након што је први пут приказана на малим екранима.

Јадран Малкович је немачко-британски глумац српског порекла, а живот га је водио од Леверкузена, преко Велике Британије, до Србије. Иначе, његов далеки рођак је славни Џон Малкович, који потиче из Црне Горе.

BloombergAdria.com

Мада је последњих година све популарнији и на нашем глумачком поднебљу, он је играо у бројним британским и немачким остварењима, а појавио се и у чувеном "Ратном коњу" Стивена Спилберга, који је био номинован за Оскара.

Осим у "Црној свадби", нека од новијих остварења где имамо прилику да гледамо згодног глумца јесу "Хероји Халијарда" и "Азбука нашег живота".

Ипак, о његовом приватном животу не зна се много тога. Међутим, један веома занимљив детаљ сам је својевремено открио на Инстаграму.

Харизматични глумац иза себе има брак са лепом Катарином, а премда се не зна много о томе, он је једном приликом демонстрирао колики је шмекер и указао велико поштовање бившој супрузи.

Малкович је својој бившој супрузи, са којом је очито остао у изузетним односима, честитао рођендан објавом на друштвеној мрежи Инстаграм.

-  Ако вам садашњи партнер има бар половину квалитета које има моја бивша супруга, онда сте ок. Придружите ми се да пожелимо Катарини срећан рођендан - написао је он у опису Катаринине рођенданске фотографије.

Малкович је једном приликом медијима признао да је Катарина и даље најважнија жена у његовом животу, а то се није променило чак ни након што су се растали.

- Са њом и даље, након много година имам диван однос. Па на то могу да се надовежем да су неки од најзначајнијих савета дошли од ње. Она је еxецутиве цоацх и између осталог ради са људима у корпоративном свету, власницима компанија, спортистима, па сам са њом радио на себи. А када кажем да сам радио на себи, не мислим да сам завршио. Тај рад се наставља - с поносом је рекао глумац за Блиц.

Иначе, Катарина је несумњиво кренула даље, јер погледом на њен Инстаграм профил види се да је касније и затруднела и нашла нову љубав.

(Glossy)

#ВИП #глумац Јадран Малкович #Јадран Малковић #Јадран Малковић бивша супруга