Извор:Фото: Профимедиа

САВЕТИ ЗА ПРВИ САСТАНАК: Пет знакова да особа није за вас

Извор: Нпортал

01.02.2024.

21:58

ОВО је пет најчешћих знакова упозорења које нам особа шаље на првом састанку.

Први састанак је пун узбуђења и неизвесности, али важно је да останете пажљиви и смирени како бисте приметили све могуће знакове упозорења које вам друга особа суптилно шаље.

Наравно, у почетној фази заљубљивања, тешко је прихватити да нам друга особа није баш идеалан партнер као што смо у почетку мислили, али боравак у таквој вези не доноси срећу. Наши пријатељи су драгоцен извор подршке у овим ситуацијама.

Вољени могу нам понудити објективну перспективу када нам је потребна јер нису емоционално везани за нашег новог партнера. Касније нас могу посаветовати како да водимо отворен разговор са партнером и како да поставимо сопствене личне границе, које су веома важне у односима.

Ово је пет најчешћих знакова упозорења које нам особа шаље на првом састанку.

BloombergAdria.com

BloombergAdria.com

5. Негативан став и песимистички поглед на свет

Негативни и песимистични људису прави отров и разлог зашто је живот са њима веома тежак. Такав став не доприноси напретку, успеху и срећи, а разговор са њима никада не би био задовољство. Пронађите некога са ким можете да растете и живите пуним плућима, а не некога ко вас стално вуче назад, што може бити случај са оваквим типовима људи.

(Sensa.hr)