Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official/Foto: Printscreen Instagram mihjanj

ЈАЊУШ СТИГАО У ПРИЈЕПОЉЕ: Данас даје помен преминулом брату

Извор: Нпортал

02.02.2024.

12:00

ЈАЊУШ ЈЕ морао да изађе из Елите како би одао помен свом недавно прминуло брату Михаилу.

Марко Јањушевић Јањуш изашао је накратко из "Елите", како би присуствовао четрдесетодневном помену најмлађем брату Михаилу, који је себи одузео живот 25. децембра прошле године.

BloombergAdria.com

 

Јањуш је стигао у свој породични дом у Пријепољу, где се увелико окупља родбина и најближи пријатељи, након чега ће се упутити на локално гробље "Дворине", где је Михаило сахрањен 27. децембра прошле године.

Како пишу домаћи медији, Јањушева мајка Десанка све време јеца, а теши је најстарији син, као и отац.

Подсетимо, Михаило Јањушевић се пријатељима данима није јављао на телефон, а како преносе медији, нико од њих није знао где се налази. Након неколико дана пронађен је мртав у стану у коме је живео, а сумња се да је починио самоубиство.

СОС телефон за помоћ

СОС телефон за помоћ особама које размишљају о самоубиству Број 0800/309-309, опција 1, СОС телефон је који ради 24 сата, а на који се јављају стручњаци за спречавање самоубиства - лекари Клинике за психијатријске болести "Др Лаза Лазаревић".

Служба ургентне психијатрије прима пацијенте 24 сата без заказивања, без књижице и без плаћања, а Центар за ментално здравље од 9 до 18 прима без заказивања.

Уколико вам је потребна помоћ, сваког дана можете позвати и волонтере Центра "Срце" од 14 до 23 часа на број телефона 0800-300-303 или им се обратити мејлом на вања@центарсрце.орг, као и преко чета на сајту www.центарсрце.орг. Волонтери разговарају с људима који су усамљени, узнемирени, повређени, тужни, очајни, несигурни.

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".