Извор:Фото: Принтскрин/Јутјуб/Tech We Want/Јелена Карлеуша,

ЈК ЖЕЛИ РИМЕЈК ХИТА: Поново поткачила Цецу и Беровићку

Извор: Нпортал

03.02.2024.

13:00

РИМЕЈК песме "Не рачунај на мене", за неке је боља верзија кажу неки од оргинала.

Светлана Цеца Ражнатовић је урадила римејк песме "Не рачунај на мене",  са младом певачицом Мајом Беровић. Ова песма је у оргиналу певана са Миром Шкорић. 

Мира је дала свој суд о извођењу и није желела да га хвали. Сада је Јелена Карлеуша подстакла исту тему и поменула Миру Шкорић: 

BloombergAdria.com

 


- Мислим да треба да отпевам Мирин велики хит дует "Срце хоће промене" са Миром - започела је ЈК и додала:

- Видела сам да Маја Беровић ту нешто покушава, али мислим да то морамо Мира и ја - истакла је Јелена кроз смех на ТВ Курир.

Мира није нимало штедела речи за поменуту обраду: 

- Драги моји, пошто се она (ја) Мира Шкорић, нисам оглашавала ни за једне медије и не могу више да ћутим док ти лајеш. Теби ћу рећи мала неваспитана недопр*ана глупачо. С обзиром да твоја распала менторка читав свој живот подмеће друге за сопствене ратове и ти си насела - написала је Мира на свом налогу на Инстаграму, па додала:

- Пресрећна сам када млади, добри певачи ураде обраде старих песама, ти ниси млада, а и певаш јадно. Свака млада Звезда Гранда је за тебе певачина, стварно си 100 динара, како кажеш (никад чула песму). Ти не можеш себе да оживиш, а песма "Не рачунај на мене" живи и без вас две. Могу много горе буди сигурна, зато боље ћути, зато што следећи пут нећу бити овако фина, веруј ми.

#Јелена Карлеуша #ВИП #Мира Шкорић #Светлана Цеца Ражнатовић #Маја Беровић #"Не рачунај на мене"