Извор:Фото: АТА имагес, Промо, Инстаграм принтскрин/marivessa

Ко је лепотица с којом је Стјепан Хаусер заменио Розгу?

Извор: Нпортал

04.02.2024.

17:28

ХРВАТСКИ срцеломац разочарао је све девојке које маштају о њему након што је поделио присне фотографије на друштвеним мрежама.

Познати хрвастки виолончелиста Стјепан Хаусер важи за једног од највећих заводника на Балкану и шире. Његов шарм чује се даље чак и од његовог талента с којим барата виолончелом, па не изненађује што има огроман број обожаватељки.

BloombergAdria.com

Иако су га до сада повезивали са многим познатих женама, ни једна од њих није успела да украде срце чувеног заводника.

Ипак, на изненађење и запрепашћење бројних жена које у Стјепану виде остварење женског сна, пре неколико месеци појавиле су се фотографије Хрвата и лепе Украјинке.

На њима они су у веома присним позама позирали пред објективом фотоапарата или телефона, а онда је позната украјинска инфлуенсерка те фотке објавила на друштвеним мрежама.

- Један једини - написала је Марија испод фотографије коју је затим и Стјепан поделио на свом Инстаграм сторију.

И одмах се поставило питање, ко је та млада, заносна жена која је украла срце Стјепана Хаусера. 

Хрватски лепотан је открио да је у љубави са једном заносном девојком из Украјине. Музичар је на свом Инстаграм налогу поделио неколико фотографија са згодном Украјинком и било је јасно да деле исте емоције.

Сада су њих двоје заједно отпутовали у Дубаи где уживају у луксзним хотелима и плажама, а она није одолела а да поново не изазове пажњу медија њиховим заједничким фотографијама.

Заносни хрватски уметник потом је поделио фотографију на којој је сам, док ужива у базену скупог хотела, а у позадини су импозантне грађевине карактеристичне за ову богату земљу. 

#Стјепан Хаусер #музичар Стјепан Хаусер #Стјепан Хаусер девојка #ВИП #Јелена Розга #певачица Јелена Розга