Извор:Фото: Профимедиа

СЕЛИН ДИОН ВОДИЛА ГРЕМИ: Тело је још није издало

Извор: Нпортал

05.02.2024.

10:12

СЛАВНА музичка дива је, и поред озбиљних здравствених проблема с којима се бори, дошла да на емотиван начин уручи награду Греми младој колегиници, а онда је – игнорисана пред целим светом

У лосанђелеској Крипто арени јуче је одржана 66. додела Греми награда, која је окупила нека од највећих имена у свету музике данас, а вече су обележиле Тејлор Свифт, која је по четврти пут освојила признање за албум године и тиме ушла у историју, и феноменална Мајли Сајрус, која је наступила и кући однела две награде.

BloombergAdria.com

 

Током вечери је било много интересантних ситуација, а прави спектакл догодио се када је на сцену ступила – Селин Дион!

Канадска музичка дива већ неко време се бори против синдрома укочене особе, прогресивног неуролошког поремећаја тако ретког да од њега оболева једна од милион особа.

BloombergAdria.com

 

Како лек не постоји, Селин је посвећена опоравку и лечењу симптома, па махом време проводи код куће и у друштву најближих, а о њеном стању сазнајемо тек толико колико је њена сестра Клодет вољна да подели.

Селин је јуче изашла на позорницу на додели Гремија у бледорозе хаљини до пода и дугачком камел капуту равног кроја, а музичке звезде у публици поздравиле су је бучно и узбуђено, на шта је певачица одговорила топлим осмехом.

– Кад кажем да сам срећна што сам овде, заиста то мислим, из дубине свог срца – рекла је дирнута Селин Дион. – Они који су благословени да могу да буду на додели Гремија никада не смеју да узму здраво за готово љубав и путовање које музика доводи у животе и до људи широм света.

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".