Извор:Фото: АТА имагес

ПАПРЕНА ЦЕНА: Сека за реновирање даје преко 80 хиљада евра

Извор: Нпортал

05.02.2024.

10:23

ПЕВАЧИЦА Сека Алексићи њен супруг Вељко Пиљкић, решили су да своје породично гнездо обнове, да му дају једну сасвим нову стилску ноту.

Према писању медија, певачица је решила да сруши пола виле у Старој Пазови. Пре више од десет година ју је саградила када је закључила да јој треба за породицу неко мирније место, даље од градске гужве. Мајсторима су пуне руке посла, а Сека је одлучила да отпутује са породицом на Копаоник, како би избегли прашину и највише јек радова.

Извор је за медије изјавио да су у плану велике ентеријерске промене: 

- Вељко и она већ дуже време разговарају о томе како би било добро да преуреде, мало жиовтни простор. Због отга су позвали архитекту и изразили му своје жеље. након неколико недеља идејно решење је направљено и њих двоје су одобрили радо. Они желе да неке просторије потпуно промене, и да им промене анмену, а у купатилима и кухињи мењају плочицце и комплентан дизајн свега. Они су решили да мало промене и бојхе у кући па ће тако нове санитераије и нове плочице имати потпуно другачији дезен него ово до сада - прича извор за Скандал. 

Цена сређивања дома прилично је висока, износиће око 80.000 евра. У ту цену спадају само грађевински радови, санитарије, плочице, а неке делове намештаја ће тек куповати. Певачица и њен супруг желе да направе и зимску башту у којој ће уживати у хладним даниима. Прошлог лета су у дворишту направили буквално оазу поред свог базена, која је многе очарала.