Извор:Фото: АТА имагес

"ЗАБРАЊЕНО ДА ПОМИЊЕ МОЈЕ ИМЕ ": Бивша жена одговорила Дади

Извор: Нпортал

05.02.2024.

14:00

ДАДО Полумента је имао два пропала брака иза себе, а данас ужива у великој љубави са супругом Ивоном која му је подарила двоје деце.

Певач и учитељица исламских наука Селма Мекић венчали су се 12. децембра 2012. године у Новом Пазару. Нажалост, њихов брак је био кратког века, а јавност га се сећа по томе што су се константно препуцавали путем друштвених мрежа. Сада ју је поменуо, а она је узвратила:

- Нека Дада Полументу неко обавести да се од Селме Мекић развео пре скоро десет година и да му је забрањено да моје име и презиме спомиње јавно, било то у позитивном или негативном контексту. Нека се позабави својом женом и децом и нека недостатак медијске пажње тражи на другом месту. Никад у животу нисам споменула његово име јавно. Ово ће бити први пут да споменем, а надам се и последњи, уколико се научи памети и престане он мене да спомиње. За сваки интервју који сам дала, први услов је био да се његово име не спомиње - јасно је напоменула Селма:

- Он и ја свакако знамо шта је права истина и шта је било међу нама, али ја немам потребу да о томе причам јавно или се правдам било коме. Кад се женио, знао је кога и какву жену жени. Никад у свом животу нисам правила сензације на основу свог приватног и емотивног живота. Тако да, можда сам сад заљубљена, али то сигурно неће бити сензација на основу које ћу ја да профитирам, скрећем пажњу на себе и градим нешто. Једино што ме је занимало је увек била вера, култура, уметност и истина. Чувај се беса стрпљива човека Полумента и пази убудуће - написала је на Фејсбуку.

У једној емисији је Дадо рекао како је у животу направипо две велике грешке: 

- Ја сам толико желео да имам жену па сам онда буквално направио две катастрофалне грешке у животу у том неком одабиру и то управо из те жеље - рекао је искрено Дадо Полумента за Блиц, на шта се водитељка надовезла:

- То су биле Ана Марија...

- Јесте и Селма - додао је Дадо.

(Република)