Извор:Фото: АТА имагес

ЖИКИН РОЂЕНДАН: Гости доносе само паре, разлог је прелеп

Извор: Нпортал

06.02.2024.

21:42

ЖИКА Јакшић прославља свој јубиларни 60. рођендан, а тим поводом окупио је велики број познатих личноси у једном престоничком ресторану.

Међу званицама нашли су се се Ацо Пејовић са супругом Биљаном, Саша Матић са женом, Снежана Ђуришић са својим партнером, Боба Живојиновић, Ивица Дачић, Неда Украден, Жељко Самарџић и многи други.

Међутим, оно што је занимљиво јесте то да су сви гости као поклон донели коверте са новцем. Жика је својим пријатељима и сарадницима рекао да му за рођендан не доносе поклоне, већ искључиво новац, који ће донирати у хуманитарне сврхе, и тиме одушевио све.

Иначе, Јакшић је једном приликом истакао да се ничега не стиди и да нема проблем да у показује емоције, како приватно, тако и у емисији.

BloombergAdria.com

 

- Не замерам себи ништа, то сам ја и немам чега да се стидим. Све је за људе, било да је реч о показивању емоција, о успонима и падовима који су саставни део свачијег живота, па и мог. Једноставно пустим да ме атмосфера на снимању понесе и када осетим тренутак да треба да својим примером и причом охрабрим или насмејем људе, ја то и урадим. Често направим шалу и на свој рачун, јер све је то баланс емоција и осећања, али првенствено је битно да забавимо гледаоце, а да не будемо ни вулгарни, ни безобразни. Шалимо се, играмо, јер су емоције посебан део ове емисије и тако ће остати - рекао је једном приликом.

(Блиц)