Извор:Фото: Профимедиа, АТА имагес

ИБРА ИТАЛИЈАНИМА ПУСТИО БРЕНИН ХИТ: Огласила се и Нада

Извор: Нпортал

07.02.2024.

18:02

Фудбалер Златан Ибрахимовић се на овогодишњем Санрему појавио на бини уз песму Лепе Брене "Луда за тобом".

На прошлогодишњем Санрему, Ибрахимовић се појавио се песмом Наде Топчагић "Јутро", након чега му је она певала и на рођендану.

Лепа Брена је показала колико је поносна због фудбалеровог геста, те ја на Инстаграму поделила снимак са престижног фестивала, а уз то је кратко поручила:

- Маестро - написала је она.

BloombergAdria.com

Иако се ове године Златан појавио са песмом другог извођача, Нада Топчагић признаје да није разочарана.

- Супер, нека је изашао са Бренином песмом. Надам се да ће следећи пут изаћи са неком трећом. Знате како, он воли песме са наших простора, од наших извођача, а моја песма му је била најдража. Он је то и рекао, растао је уз песму "Јутро је". Прославио је 500-ти гол уз ту песму, била сам му на рођендану... Али воли и друге песме. Када сам била на његовом рођендану, врло ме је изненадио, воли рецимо песму и од Ане Николић "Сандале", воли и Дару Бубамару, Халида Бешлића... Све слуша. Има разнолик музички укус. Не осећам се издано, битно је да буде песма са наших простора. Нек дође и неко други на ред, а не само ја - рекла је Нада кроз смех и открила да Златан није једини спортиста који је њен велики фан, те да и други радо слушају њене песме:

- Новак Ђоковић је играо коло уз моју песму, певао је и он "Јутро је", доста ме је волео и Саво Милошевић, кошаркаши... Много ме људи воле, има доста спортиста међу њима. Недавно сам наступала у Краљеву и без икакве помпе и реклама, трг је био пун, то је било страшно! Оно што ме је највише одушевило је што је међу публиком било много клинаца, а могли су да бирају где ће да оду.

(Блиц, Информер)