Извор:Фото: Новости, Инстаграм принтскрин/vuksanovicsonja

САМО ЈЕ РЕКАО ДА СЕ РАЗВОДИ: Балада расплакала Соњу и Жељка

Извор: Нпортал

09.02.2024.

09:59

СОЊА Вуксановић и Жељко Шашић имали су једну од најинтригантнијих љубавних прича.

Баки Б3 је баладу "Куда ћу сада", написао за Жељка Шашића, али је он никада није снимио иако му се изузетно допала. 

- Нова балада "Куда ћу сада" је аутобиографска песама која описује мој живот.  Живот у песми и на споту… Игор Икс је радио спот, аранжман Сеад Мухареми. Ја сам певао и компоновао. Срећан сам баш због тога што је песма дуго стајала. Песма је преко двадесет година била у фиоци, а била је намењена Жељку Шашићу - прича Баки и додаје да су он и његов брат Гаги Ђогани хтели да продају песму и зараде новац.

BloombergAdria.com

 

Капара за песму је већ била плаћена, али је Жељко одустао када је живот са Соњом кренуо у погрешном правцу: 

- Гаги је дошао до мене, довео је човека и хтели смо да је продамо јер је народњак. Жељко и Соња су тада били у браку, отишао сам код њих. Пустио сам му песму, он се одушевио, дао је капару. После неког времена је звао и одустао од снимања песме, само је рекао да се разводи. Песма га је погодила - испричао је Баки Б3 и додао да је песма расплакала Соњу и Жељка:

- Песма је настала кроз мој живот, када сам се развео. Говори о томе како је било, колико смо били заједно. Цео живот је у песми. Добар је спот, песма… Када је чуо песму није му било свеједно. Видео сам сузе код Соње, а видео сам сузе и код Жељка. Била је у његовом фазону, а сада, након двадесет година сам је променио. Тако је суђено - прича Ђогани.

(Информер)