Извор:Фото: З. Јовановић Мачак, Н. Скендерија, МВ

УСКОРО ПОГОРШАЊЕ ВРЕМЕНА: Прогноза за предстојеће дане

Извор: Нпортал

14.02.2024.

22:35

Многи се радују продуженом викенду, имају велике планове за наредна четири дана, али пре било којег треба погледати прогнозу, посебно ових дана кад су разна изненађења могућа. Ево шта каже РХМЗ.

У Србији ће у четвртак, 15. фебруара током дана бити претежно сунчано време, повремено уз малу или умерену облачност, саопштио је данас Републички хидрометеоролошки завод.

Дуваће слаб и умерен северозападни ветар, увече и током ноћи у скретању на југоисточни, а температуре ће се кретати од минус један до 15 степени.

У Београду ће бити претежно сунчано повремено уз умерену облачност, дуваће слаб северозападни ветар, а температуре ће бити до 12 степени.

У петак такође претежно сунчано, са слабим, јужним и југоисточним ветром. Најнижа температура од -3 до 3 °Ц, а највиша од 10 до 14 °Ц.

Слично врене и у суботу, за који степен топлије. Ветар слаб, јужни и југозападни, крајем дана на западу Војводине у скретању на умерен северозападни.

У недељу се очекује пролазно наоблачење са слабом, краткотрајном кишом, уз скретање ветра на северозападни правац. Најнижа температура од 2 до 7 °Ц, а највиша од 11 до 14 °Ц, најављује РХМЗ.

Од понедељка умерено до потпуно облачно, понегде са слабом кишом и то углавном западу и југу земље, док ће на планинама падати слаб снег.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".