Извор:Фото: РТС Слагалица - Званичан канал

Ево ко прави питања у "Слагалици" - ова игра им НАЈТЕЖЕ пада

Извор: Нпортал

20.02.2024.

08:39

Питања за чувени квиз "Слагалица", који се емитује сваког дана на РТС, састављају Иван Андонов и Бојан Лукић, а њих двојица су гостовала једном приликом у "Београдској хроници" и причали о квизу.

Како су навели, најтеже им је да праве питања за игру "Асоцијације".

BloombergAdria.com

- Ако је претешко и ако коначно решење или нека колона остане неотворена, онда то оставља лош утисак. А опет, ако је превише лака и пребрзо се отвори, то је занимљиво понекад, али ако се пречесто дешава, ни то није добро. Тако да је јако тешко направити баланс - навео је Бојан Лукић за "РТС".

BloombergAdria.com

Њих двојица су навела да питања за "Слагалицу" некад саставе за неколико сати, некад за неколико дана. Све зависи од тога колико времена имају и каква им је инспирација.

Како се наводи, Иван Андонов је завршио спортски менаџмент, говори седам језика. Био је преводилац, туристички водич, асистент конзула у амбасади Венецуеле. Био је и водитељ емисије "Афирмација", као и европски кадетски првак у кошарци са нашом репрезентацијом.

BloombergAdria.com

С друге стране, Бојан Лукић је архитекта, тренирао је ватерполо, има и једну сезону сениорске Српске лиге у ватерполу за клуб Стари град.

Подсетимо квиз "ТВ Слагалица" је прошле године 22. новембра прославио 30. рођендан.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".