Извор:Фото: АТА имагес

Огласила се Северина после нове одлуке суда

Извор: Нпортал

21.02.2024.

14:59

ПЕВАЧИЦА Северина Вучковић огласила се на својим друштвеним мрежама дан након што је јавност сазнала да јој је враћено старатељство над сином Александром.

Конкретно, сплитски Жупанијски суд на својој седници одржаној 6. фебруара ове године практично је поновио своју пређашњу правоснажну одлуку по којој су отац и мајка 12-годишњег дечака дужни "родитељску улогу обављати споразумно, заједнички и равноправно", објавила је Слободна Далмација.

- ЈА САМ КАО ВИ - почела је Северина своју објаву.

- Научио ме живот да се љубав љубављу враћа. Тако је било и протекле четири недеље (од пресуде до пресуде). Стога, захваљујем свима на невероватних 28 дана љубави и подршке којом сте ме обасипали. Нахранили сте ме снагом коју сам усмерила на сина. Али и на помоћ другима. Другачијима. Свако ко је осетио тугу, зна како изгледа живот с тугом. Нажалост, спадам у такве и зато вас све разумем. Једина помоћ коју можемо дати једни другима јесте подршка! Сваком човеку којем је нанета неправда, на којег гледају другачије, који нема заштиту. Јавна, сад и одмах. Да би били добро друштво, добра држава – сви грађани морају бити равноправни, једнаки пред законом, али пре свега једнаки у срцима - поручила је.

BloombergAdria.com

 

- Сутра излази кампања на коју сам изузетно поносна и коју сам снимала пре две недеље, кад ми је баш било тешко. Али знала сам да морам. Реч је о кампањи посвећеној особама на које се не гледа као на 'нормалне', на 'болеснике у друштву', који су тешко прихваћени и од своје околине, а исти су као и ми. А једини 'болесници нашег друштва' су они који 'другачије' јавно проказују, који би им одузимали права, једнакост… - закључила је певачица.