Извор:Фото: В. Данилов, Н. Параушић

ЛЕГЕНДА СРПСКЕ КОШАРКЕ: Знате ли ко је Шаренчева супруга?

Извор: Нпортал

22.02.2024.

16:29

СЛАВНИ пар годинама вешто успева да сачува своју интиму о којој врло ретко и говоре.

Слободан Шаренац, један од најпознатијих домаћих водитеља и спортских коментатора, више од две деценије је у складном браку са некада успешном кошаркашицом Анђелијом Арбутином са којом има две ћерке. 

BloombergAdria.com

Супружници све ове године чувају интиму до радозналих очију, тако да су њихове заједничке фотографије права реткост, а исто тако се не појављују заједно на јавним догађајима.

"Шарени", како га често зову, својевремено је у једној емисији причао о супрузи и открио детаље почетка њихове љубави.

BloombergAdria.com

- Први пут смо се срели 1992. године, када је гостовала у емисији “Шести круг”, на Трећем каналу, која је била посвећена ОИ у Барселони, на којима наша земља није учествовала због санкција. Касније је Анђа играла у Италији, и дуго се нисмо видели. Иначе, намеравала је да ме упозна са другарицом, али је судбина очигледно имала другачије планове. У животу сам имао среће у многим стварима, па и када је реч о љубави. Био сам у право време на правом месту, и срео своју сродну душу - рекао је тада.

Објашњавајући због чега своју породицу не експонира у јавности, Слободан Шаренац истиче:

- Кад год бих у новинама видео парове који се заклињу на вечну љубав и причају хвалоспеве о свом браку или вези, помислио бих “неће ово на добро изаћи”. Разумем потребу људи да сазнају нешто више о познатим личностима и немам ништа против интервјуа, али да то буде с поводом, а пре свега с мером. Свашта се причало и причаће се, али то не можеш забранити. Поједини воле да се баве туђим животима, више него својим. Међутим, кад код куће имаш здраву породицу и кад радиш посао који волиш, ништа није проблем. Деси се и мени да се вратим уморан или нерзвозан, али чим видим ћерке на вратима како скакућу и питају: 'Где си тата?' или ми седну у крило и загрле ме, сва тензија нестаје у року од десет секунди - навео је тада.