Извор:Фото: АТА имагес

НЕЋЕ ТО ТАКО МОЋИ: Гордана упутила стравичне претње Мирјани

Извор: Нпортал

23.02.2024.

09:59

ПЕВАЧ Мирослав Илић је већ дужи временски период у жижи медијског интересовања због ванбрачног сина Девина ког је добио са великом љубави из младости, Мирјаном Антоновић.

Мирјана је пре неки дан на свом Фејсбук профилу објавила да је Виши суд по други пут потврдио очинство Мирослава Илића и Девина. Атрактивна црнокоса се присетила како је текао једном приликом и разговор са Мирославовом женом Горданом Илић: 

- У осмом месецу трудноће задесила сам се у Београду у стану моје сестре Јелице. Проводиле смо уобичајено преподне уз чај, слатке медењаке и још слађе разговоре. Причале смо о имену Кристијан, које је, иначе, Мирослав одабрао, и плановима за нашег сина кога смо с нестрпљењем ишчекивали. Јелица је скокнула до продавнице када је зазвонио телефон у ходнику. "Мирјам Антоновић овде, изволите", рекла сам. "А ти си та Американка? Отимачица мужева? Није ти доста што си га завела, још ћеш и дете да му родиш? Слушај ти, белосветска фу*о, неће то тако моћи како сте ви то замислили! Ако ти родиш то дете, убићу и њега, и тебе, и Мирослава, и нашу децу, и себе на крају!", сиктала је у слушалицу - написала је Мирјана.

BloombergAdria.com

 

Мирјана јој је тада смиреним тоном одговорила: 

- Госпођо Гордана, смањите доживљај и тон, молим вас, за све што вас занима у вези с масовном егзекуцијом консултујте се са вашим супругом, а мојим вереником Мирославом", рекла сам мирним тоном и прибрано. "Вереником? Слушај ти, дрска и безобразна жено, ја сам му законита жена и ја се питам за све, а не ти! Ти си јефтина забава, коју ћу ја елиминисати, јер му ниси ни прва, а ни последња!". "Госпођо Илић, ја заиста нити могу нити желим да разговарам са вама на овај начин, јер не разумем овакав начин комуникације. Драго ми је да смо се упознале и немојте ме више никада узнемиравати, имајте обзира да сам трудница, и ви сте били два пута, тако да знам да ћете ме разумети, довиђења заувек!". Позлило ми је од тог позива. У глави ми је одјекивала претња за убиство мог нерођеног детета. Било ми је жао Мирослава - закључила је била Мирјана, преноси "Хелло".

-Добро јутро драги пријатељи! Да вас на брзину обавестим да је Виши суд у Београду,по други пут, одлуцио у нашу корист. Мирослав је у медијама изјавио да не разуме како суд мозе да дође до одлуке да је он Девинов отац без његове сагласности да прилози ДНК. Кад човек користи и крије се иза застарелог закона и одбија да принесе свој ДНК,суд мора да одлуци на бази  сведока, слика, и многобројних других доказа. После свега је ипак Виши суд, по други пут, закључио да су Мирослав и Девин отац и син.
Нећете веровати!!!
Мирослав је поново предао жалбу на Апелациони суд.
Надамо се да ће његови на Апелационом суду ипак бити праведни и коначно ставити печат на Мирослављеве празне манипулације.- написала је Мирјана.

.