Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/severina/ Твитер/vaskekopirinac

ЉУБИ МУШКАРЦА: Северина снимљена после повратка старатељства

Извор: Нопртал

24.02.2024.

11:30

ПЕВАЧИЦА Северина Вучковић је у центар медијског интересовања дошла због тога што јој је одузето старатељство над сином Александром, али је поново враћено.


Група "Лет 3" је Северину ангажовала да буде њихова "бабарога" на музичком такмичењу за представника песме Евровизије "Дора".  

После наступа, Северина је уснимљена како љуби мушкарца костимираног у пиле у бекстејџу. Овај мушкарац је такође био учесник кореографије "Лет 3". 

Ако је веровати друштвеним мрежама, фаворити за победника је "Бабy Ласагна" и 'Рим Тим Таги Дим', а следи га "Лет 3" с песмом 'Баба Рога'

Подсетимо, Како наводе хрватски медији, мали Александар је враћен Северини, а певачица се тим поводом недавно огласила.

- Нисам очекивала да ће Жупанијски суд у Сплиту тако брзо донети нову одлуку, јер је до сада у мом случају, односно мом детету, све ишло споро, пуно неправде и корупције, каже Северина.

- Сплитски суд је поново донео пресуду као 2021. године, пола - пола, добро да су се вратили на то, све је боље него два пута недељно по четири сата, али нећу стати на томе - ићи ћу до краја. Тражићу самостално старатељство и сигурно ћу наставити да се борим за све жене, односно њихову децу, са којима се систем игра, жртве система и институција, 'моћне и немоћне жене' - додала је певачица.