Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/jasna.sekaric

ПОНОСНИ ТАТА СЕ ОГЛАСИО: Ово је зет Јасне Шекарић (ФОТО)

Извор: Нпортал

30.11.2021.

11:20

ВИШЕСТРУКА првакиња у стрељаштву Јасна Шекарић (55) постала је бака, а њена ћерка Леа Шекарић добила је ћерку, којој је дала име Софи, а сви су се запитали ко је отац девојчице.

Леин изабраник је ДЈ из Египта који је на друштвеним мрежама познат као Мадо Кинг. Он је својевремено објављивао слике са Кариба где је живео и радио.

Он је на свом Инстаграм профилу поделио фотографију ћеркице и истакао да жели да му ДЈ Калид и Вил Смит честитају рођење малене Софи.

BloombergAdria.com

 

Подсетимо, ћерка Јасне Шекарић, Леа учествовала је у ријалитију "Задруга" , где је била интимна са цимером Радетом Лазићем.

Она је тада ушла у "Задругу" као заузета девојка, а није јој требало дуго да свог дечка јавно превари.

- Мени је све то јако тешко пало у тренутку када сам изашла, немам ништа лоше о Радету Лазићу да кажем. Не могу да кажем да је то била грешка. Стварно сам особа која је увек причала све најгоре о комбинацијама и да сам знала да ми не бисмо били заједно после тога, сигурно се не би десило. То је иза мене - рекла је Леа и додала:

- Маму су осуђивали, видела сам по коментарима. Рекла сам јој да покуша то да не чита, мада она је и сама током своје успешне каријере схватила да ће увек бити разних прича. Нас две смо дуго причале када смо стугле у стан, било је ту критика и похвала, али остаће све између наша четири зида. Мислила сам да ме она неће сачекати у студију, јер је требала да буде у Кини - рекла је тад млада Леа.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".

#Јасна Шекарић #спортисткиња Јасна Шекарић #ћерка Јасне Шекарић #ВИП