Извор:Фото: Архив Новости

СЕЋАТЕ СЕ ЗЕКЕ МИЛИОНЕРА: Ево где је и шта ради данас

Извор: Нпортал

30.11.2021.

12:52

ВОДИТЕЉ Иван Зељковић ретко показује своју породицу која му се тек однедавно придружила у Дубаију.

Недавно је познати водитељ Иван Зељковић (46) обележио тачно осам година како је свој живот преместио у Дубаи где се у потпуности посветио другачијој свакодневици у односу на ону коју је као "селебрити" личност имао у Србији где је дуго водио популарни квиз "Желите ли да постанете милионер".

Међутим, упркос толико дугом протоку времена публика се чини да није заборавила вољеног "Зеку Милионера" како је брзо добио надимак у нашем јавном простору. Многи су се питали шта је данас са њим и због чега је напустио телевизију, а он је недавно дао изјаву за домаће медије у којој је објаснио шта сада ради.

- Бавим се видео-продукцијом. Тачније, осмишљавањем концепта видео-наступа на интернету. Као и у сваком послу, имамо успоне и падове, а када ми је опет кренуло узбрдо, одлучио сам да се преселим у Дубаи и додам брзину на узбрдици и да пробам да стварно постанем милионер - рекао је Иван, а једном је детаљно испричао како је дошло до ове велике животне промене.

О породици Иван није претерано често говорио а на свом "Инстаграм" профилу их не показује у много наврата, због чега је доступна тек једна фотографија са наследником од пре три године.

(Стори)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".

#Иван Зељковић #водитељ #квиз Желите ли да постанете милионер #познати