Извор:Фото: Профимедиа

ОБАМИНА ЋЕРКА ОДБАЦИЛА ОЧЕВО ПРЕЗИМЕ: Не жели да их повезују

Извор: Нпортал

25.02.2024.

23:01

МАЛИА Ен Обама је рођена 4. јула 1998. године, са својим средњим именом у част Баракове мајке, која је преминула 1995. од рака јајника у 52. години.

Од Малије Обаме до Малије Ен. Од председникове ћерке до холивудског сценаристе и редитеља. Свет чека да дођу њени нови филмови, док она проналази свој глас у филмској индустрији

Малиа Обама, 25-огодишња ћерка бившег претседника Америке, одбацила је породично презиме након што је започела своју филмску каријеру. Наследница Барака и Мишел Обаме, недавно је представила свој редитељски деби, „Срце“, на филмском фестивалу у Санденсу, који је потписала именом Малиа Ен.

Малиа Ен Обама је рођена 4. јула 1998. године, са својим средњим именом у част Баракове мајке, која је преминула 1995. од рака јајника у 52. години. Након што је одрасла као председникова ћерка и дипломирала на Харварду, Малија је одлучила да се настави каријеру сценаристе.

У свом последњем филму, „Срце“, на коме је радила као редитељка и сценариста, изабрала је да носи своје уметничко име, Малиа Ен.

BloombergAdria.com

Малијино путовање у филмску индустрију почело је њеном улогом у сценаристичком тиму за серију "Сварм", која је премијерно приказана на Амазон Приме 2021. Са Били Ајлиш и Рори Калкином међу глумцима, "Сварм" је означио почетак њене каријере која обећава.

- Она је невероватна списатељица - рекла је ко-креатор „Роја“ Џенин Нејберс о Малији.

- Донела је много тога... Она је заиста, заиста посвећена свом занату.

BloombergAdria.com

Упркос њеној славној породици, један од извршних продуцената "Роја", Стивен Гловер, инсистирао је да се према Малији понашају као према сваком другом члану креативног тима.

- Не можемо јој гледати кроз прсте само зато што је ћерка бившег председника - рекао је он. - Не, она је веома приземна и кул. Дакле, то уопште није проблем.

Њени родитељи не могу да сакрију колико су поносни на Малију. За њен последњи рођендан објавили су слатке поруке којима су подржале своју ћерку.

BloombergAdria.com

- Срећан рођендан овој талентованој, урнебесној и лепој младој жени. Малија, надам се да ће ти 25 донети све што тражиш и више. - написао је Барак на свом Инстаграму.

Његова супруга Мишел придружила се честиткама, објавивши:

- Срећан рођендан, Малиа! Осећам се тако срећном што сам твоја мама и што могу да гледам како постајеш дивна млада жена каква си данас. Много те волим!

BloombergAdria.com

Малиа Обама, привукла је огромну пажњу својим првим дебијем на црвеном тепиху на Санденсу, дајући препознатљиву изјаву у свету моде и филма.

Одевена у дугачки, превелики сиви капут упарен са лежерном плавом кошуљом на пруге, одисала је опуштеном, али модерном атмосфером. Њена одећа, употпуњена тамним чизмама до колена, била је спој удобности и елеганције. Међутим појава ове младе жене изазвала је бурне реакције на интернету. Док су многи славили Малијин јединствени стил, говорећи „волим њен стил“ и хвалећи њен „отмени изглед“, други су је најоштрије критиковали, те поручили да јој је „потребан консултант за гардеробу“.

(Курир стил)