Извор:Фото: АТА имагес

СВАЂА ОКО ВИЛЕ: Џиновић жели да прода породични дом

Извор: Нпортал

26.02.2024.

15:24

ПОДСЕТИМО како се недавно писало, Мелина се иселила из породичне виле и живи у једном хотелу у центру Београда док је Харис у вили на Сењаку.

Певач Харис Џиновић и модна креаторка Мелина Џиновић, како пишу домаћи медији, наводно никако да се договоре око имовине.

BloombergAdria.com

 

Наводно се због тога одужила и бракоразводна парница, иако су папири за развод предали, а све је кулминирало након што је певач, како је његов пријатељ открио, нашао купца који му нуди 3.000.000 евра да прода кућу.

BloombergAdria.com

 

Мелина за то неће ни да чује, те сматра да здање вреди много више, а и није за продају, будући да у кући живе син Кан и ћерка Ђина.

- Не знам шта ће да буде на крају јер Харис и Мелина немају комуникацију. Одбијају да седну и разговарају, али преко сина Кана то редовно чине. Тако је њихов син рекао Мелини да тата хоће да прода вилу, на шта је она бурно одреаговала. Мораће у неком тренутку да разговарају и да реше шта ће са имовином. Харис има визију да прода вилу и мислим да неће тако лако одустати од тога, а Мелинина жеља је вероватно да кућа припадне њој и да настави да живи ту - испричао је Харисов друг, преноси "Стар".