Извор:Фото: Профимедиа/АТА имагес

НЕ ВЕРУЈУ ДА СИ МИ КУМ: Овај глумац је крстио Лену Ковачевић

Извор: Нпортал

27.02.2024.

13:59

ДОБРО је познато да је отац Лена Ковачевић чувени Душан Ковачевић, али многи не знају ко је њен кум.

Уметница Лена Ковачевић већ годинама је присутна на домаћој јавној сцени као једна од најталентованијих и најлепших жена које стварају музику.

Она ће се представити и на овогодишњој "Песми за Евровизију", а говорила је о томе да је песму посветила својој мајци Нади, која је недавно преминула.

Нада и Душан Ковачевић имали су предивну љубавну причу, деценијама дугу, а један посебан човек био је важан део њиховог живота, толико да су га одабрали да крсти њихову ћерку.

BloombergAdria.com

Наиме, кум Лене Ковачевић јесте великан домаће глумачке сцене и човек кога смо обожавали у бројним улогама, а и данас важи за једног од бардова српског глумишта.

Реч је о Бори Тодоровићу, а сама Лена је много пута делила њихове заједничке фотографије и успомене и истицала да не пролази дан након његове смрти да га не помену.

BloombergAdria.com

- Ти си толико посебан, толико недостижан, да ми се дешавало да људи не верују да си мој Кум. Јесте...као...Бора ти је кум. Замисли..... онда упаднеш на мој рођендан са букетом цвећа и направиш атмосферу да ја од среће горим и на свакој слици поред тебе стојим као да се срећемо први пут и ти говориш најбоље форе икада. И тако од првог дана. Недостајеш нам..сваког дана, написала је Лена једном приликом.

Она је својевремено на Инстаграму поделила и детаље и успомене са свог крштења.

- Манастир Враћевшница из 15. века. Крштење. Пријатељи, кумови.
Свирка до зоре. Другачије није могло. Мама је направила фотографије које ме и данас подсецају на наш дан, на велику љубав коју имамо и данас. Прошло је 7 година и не постоји дан да ниси са нама и да те не споменемо... Бора би направио фору, написала је Лена.

(Глоссy)