Извор:Фото: АТА имагес

ТЕЈА ОТВОРИЛА ДУШУ: Не бих урадила Бресквици то што је Сајси

Извор: Нпортал

04.03.2024.

18:32

ПРЕДСТАВНИЦА Србије на Евровизији сумира утиске и коментарише негодовања која данима трају по друштвеним мрежама, али и кроз изјаве разних јавних личности.

Победа Теодоре Павловске, познатије као Теyа Дора, на "Песми за Евровизију 2024" поделила је глас јавности. Док једни мисле да је Анђела Игњатовић Бресквица победница, други подржавају пут Теyа Доре у Шведску.

Петоро људи је чинило стручни жири, а МЦ Сајси није дала Бресквици ни један једини поен, што је такође био повод за полемике.

Коментар о тој ситуацији имала је и српска представница на "Евровизији" која се ове године одржава у шведском Малмеу.

BloombergAdria.com

- Да сам жири, дала бих јој поене, она је мени била једна од фаворита, и то и она добро зна. Пријатељи смо пре свега. Не бих да оцењујем жирирање Сајси, то је било њено мишљење - јасна је млада певачица, која се дотакла и коментара Драгана Брајовића Браје који је њу назвао Бритни Спирс, а осудио Сајси због доделе бодова.

- Далеко од тога да сам Бритни Спирс, колико сам пратила њену каријеру, она више иде на брже песме. За мене је песма “Рамонда” и већину људи, емоција и искреност, не видим везу са Бритни, али она ми је супер - изјавила је Теја Дора за "Блиц".