Извор:Фото: РТС принтскрин/АТА имагес

СПОРНИ КАДРОВИ: Ово је сцена коју је Анђела одбила да сними

Извор: Нпортал

05.03.2024.

13:43

КАКО неводе медији, Бранислав Лечић је требало да глуми човека који је лажно оптужен за сексуално узнемиравање...

Глумица Анђела Јовановић одбила је да дели кадар са старијим колегом Браниславом Лечићем, чији адвокати су против ње, због повреде угледа и части, поднели тужбу.

Глумица Анђела Јовановић одбила је да дели кадар у серији "Радио Милева" са старијим колегом Браниславом Лечићем, а како је у свом саопштењу навела, разлог за то је "непријатан догађај из прошлости".

BloombergAdria.com

Бранислав Лечић је требало да глуми човека који је лажно оптужен за сексуално узнемиравање, а продуценти популарне серије су, с обзиром на то да је Анђела одбила да са Лечићем дели кадар, били принуђени да нађу замену.

BloombergAdria.com

- Анђела глуми у серији од почетка и продукција је уважила њену молбу када је рекла да не жели да јој партнер буде Лечић - каже извор упознат са приликама на снимању. Како открива, Лечића је заменио једнако популаран глумац Ирфан Менсур, а спорне сцене су већ и снимљене и емитоване, пише Блиц.

BloombergAdria.com

У поменутим сценама у "Радио Милеви", Јовановићева игра сцену у којој лажно сведочи против Менсура, који тумачи лик директора школе пред пензијом.

BloombergAdria.com

(Информер)