Извор:Фото: АТА имагес

"ЈЕ Л' МОГУЋЕ ДА СЕ ТАКО ЗОВЕШ?!" Право име Аце Пејовића

Извор: Нпортал

06.03.2024.

07:35

ПЕВАЧ Ацо Пејовић једна је од највећих звезда на нашим просторима, међутим, мало ко зна како се он заправо зове.

Недавно је Ацо Пејовић открио да скоро нико није знао његово право име, те да је и његова најбоља другарица недавно сазнала како се зове.

Како се увек представљао као Ацо, већина није ни претпоставила да је то заправо само надимак, а да је његово пуно име Александар, што и јесте сасвим логично.

BloombergAdria.com

- Александар ме нико не зове, само ме је моја покојна мајка тако у животу звала. Ево рецимо моја сестра, најбоља пријатељица Весна Милановић ме је јутрос баш звала и рекла: ''Је л' могуће да се ти зовеш Александар?'' Није знала а дружимо се 20 година - испричао је Пејовић, па додао:

- Мислим и кева ме је Александре звала само када се наљути - закључио је.

Иначе, Ацо Пејовић годинама је у браку са супругом Биљаном са којом има три ћерке на које је бескрајно поносан.

BloombergAdria.com

- Породица је моја тврђава. Њих четири су моје сидро, али и моје једро, мотор, покретачи свега. Сав успех о коме говорите не бих имао да њих четири нису биле моја подршка, глас разума- са осмехом каже Ацо који је током читаве каријере само једну Нову годину успео да прослави са породицом:

- Те године сам одлучио да не радим. Једноставно, пожелео сам да је проведем са својим људима. Спаковали смо се и отишли у Рим. Било је нестварно и то је, сасвим сигурно, до сада најлепша новогодишња ноћ у мом животу.

(Гранд)