Извор:Фото: Твитер принтскрин/@Davor__Saric

ХИТ ВИДЕО ИЗ СРПСКОГ ПОРОДИЛИШТА Шверц помоћу штапа и канапа

Извор: Нпортал

06.03.2024.

17:16

КАДА је љубав довољно јака, нема препрека и све је могуће, поготово када хоћемо да улепшамо дан онима које волимо.

Најбољи пример тога дошао нам је са Твитера, где је младић из Србије показао како се воли и брине о својој лепшој половини док чека на порођај.

Младић из Србије по имену Давор, објавио је на друштвеној мрежи Твитер снимак настао испред једног породилишта, а на којем се види како својој драгој која чека порођај дотура воће и то уз помоћ штапа.

Како је навео у опису снимка његова изабраница је изразила жељу за воћем, што је њему било сасвим довољно да се са кесом истог појави испод прозора собе у којој је била смештена пред порођај, а затим штапом дотури кесу до драге.

- Трудница хоће воћа. Добро је да је соба на високом приземљу у породилишту. Бројимо ситно, ситније - написао је он кратко.

Штап и канап - парола снађи се

У коментарима који су се низали испод објаве корисници су писали своја искуства, наводећи како су "штап и канап" решења увек у моди када се ради о испуњавању оних малих жеља у другом стању.

- Ја сам само пљескавице доносио кад је моја родила ћерку - пише у коментару један муж који се нашао у истој ситуацији.

- Имала сам дугачак канап којим сам преузимала кесе јер соба где сам лежала је била на другом спрату - каже један срећни тата.

- Моја је тражила трешње у јануару - били су само неки од коментара испод снимка који је одушевио велики број твитераша.

Морамо да споменемо, да је након објављивања овог снимка Давор постао тата једне лепе девојчице.

(Блиц)