Извор:Фото: Фацебоок/Snezana Aleksic

Рушку Јакић преварила ЛАЖНА лекарка

Извор: Нпортал

06.03.2024.

20:31

СНЕЖАНА С., која је осумњичена да се бавила надрилекарством и надриапотекарством, често се на друштвеним мрежама хвалила познанствима са познатим личностима, те је фотографије са њима објављивала јавно.

Снежана је задржана у притвору на 48 сати, а међу популарним који су имали контакт са њом је и водитељка и модна влогерка Рушка Јакић.

BloombergAdria.com

 

Наиме, 2014. године она је поделила низ фотографија са Рушком, која је сада за медије открила да не познаје дотичну, као и да се не сећа сусрета са њом, па претпоставила да је у питању само један од фанова који јој свакодневно траже да се фотографишу.

- Имам два кафића у којима свакодневно седим и увек ми неко тражи да се фотографишемо, верујем да је тако било и са њима, заиста се не сећам ко је госпођа - тврдила је Рушка, па се пожалила.

- Мени се мало-мало дешавају глупости тог типа да неко монтира фотографије са мном, прави профиле на друштвеним мрежама где се представљају као ја и слично. Ћерка ми константно говори да све то пријавим полицији, али ја немам живаца да се бакћем са тим - закључила је она за "Блиц".

(Ало)