Извор:ФОТО: Принтскрин РТС / ата

"НИКАДА СЕ НИСАМ ПОНАШАЛА КАО ОНА": Сара Јо напала Бресквицу

Извор: Нпортал

06.03.2024.

21:05

САРА ЈО ошто је одговорила на поређење са њом.

Велика прашина подигла се након победе певачице Теyа Доре на Песми за Евровизију 2024. Фанови Бресквице уверени су да њена нумера ипак заслужује прво место, а корисници друштвене мреже X упоредили су је са Саром Јо, која је претпрошле године освојила друго место.

BloombergAdria.com

 

Наиме, фанови Теyа Доре и Бресквице непрестано надмећу са разлозима због којих њихова миљеница треба да представља Србију на Евровизији, а један у низу твитова који је постао виралан на интернету је снимак на којем Сара Јо одговара на прозивке упућене њој.

- Много ми даје Сара Јо вајб, што је нешто најгоре што може бити у људима - гласио је твит на који је Сара одговорила.

- Током свог учешћа, ни у једном тренутку нисам имала ни приближно сличан наратив. Да сам имала такав приступ, тачније да сам само једном изговорила нешто попут "Покидала сам" или "Видимо се у финалу када ћу победити" била бих цанцел-ована брзином светлости - започела је Сара, па додала:

- Много је тужно (сем тога што је неправедно) што ми се и дан данас приписују одређене особине само због (злонамерне) монтаже мојих фаца након проглашења победника (које се уопште нису десиле у том тренутку), као и субјективног доживљаја мене као особе. И још једна јако важна ствар (која не важи само за ПЗЕ): НИКАД нисам мислила да ће туђи успех умањити мој (и обрнуто) и уместо театралних јавних честитања и подршке, увек сам више волела и ценила оне најискреније, иза кулиса. Додуше, у екстремним случајевима и те како треба бити гласан и јасан и јавно - како бисмо заштитили једни друге и избегли беспотребне (и бесмислене) драме - написала је Сара Јо.