Извор:Фото: Профимедиа

КОВИД ВЕНЧАЊЕ: Млада планира посебан сто за антиваксере

Извор: Нпортал

01.12.2021.

11:50

МЛАДА Хајди из Сиднеја рекла је да размишља о томе да своје невакцинисане госте смести заједно за један "антиваксерски" сто. Говорећи у једниј аустралијској радио емисији, жена је објаснила да се њено венчање одржава у марту 2022, пише Индепендент.

- Размишљам о томе да ли је потребан посебан антиваксерски сто како би сви остали гости били мало опуштенији с људима који нису вакцинисани или да уопште не размишљам о томе? - питала је Хајди.

Кајли Сандилендс и Џеки О'Хендерсон сложили су се с тим да неће учинити ништа јер ће се ти невакцинисани гости вероватно мешати са другим гостима током целе ноћи. Сандилендс је одговорио уверавајући Хајди да су вакцинисани гости "заштићени".

BloombergAdria.com

 

О'Хендерсон је додала: "Мислим да њихово раздвајање за столом неће учинити ништа." Оба радијска водитеља сложила су се да би било "разумно" замолити све неванкцинисане госте да се тестирају на ковид-19 пре венчања. "То је тако стандардно ових дана, Хајди, а посебно с тестовима код куће је то прилично лако учинити", рекао је О'Хендерсон.

Због тренутних ограничења у Новом Јужном Велсу, онима који нису вакцинисани или нису у потпуности вакцинисани допуштено је да присуствују само "малом венчању".

BloombergAdria.com

 

То значи да могу да буду само на венчању са највише 11 особа, укључујући оне који се венчају, особу која води брак, двоје сведока, некога ко ће снимити службу и петоро гостију.

- Сви људи који нису у потпуности вакцинисани на малом венчању морају да седе док конзумирају алкохол и док једу и пију - додаје се на владиној вeb страници Новог Јужног Велса.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".