Извор:Фото: Профимедиа/М. Вукадиновић/Инстаграм принтскрин/djokernole

СА МНОГО ЉУБАВИ Како је Новак честитао Јелени 8. март (ФОТО)

Извор: Нпортал

08.03.2024.

12:29

НОВАК Ђоковић изненадио Јелену за 8. март, а снимак најбољег тенисера на свету постао је врло брзо виралан.

Поводом Међународног дана жена, Новак Ђоковић, решио је да на оргиналан начин обрадује своју супругу.

Баш када се нашао на свом терену, Ноле, је пришао камери и послао сочан пољубац, а у опису снимка таговао је своју супругу, која је верујемо била одушевљена овим гестом.

Подсетимо, Јелена и Новак Ђоковић важе за један од најскладнијих парова који у својој љувави уживају и после више од девет година брака.

Јелена је признала колико је подршка важна и открила је колико се слаже са тим да иза сваког успешног мушкарца стоји успешна жена, а иза сваке успешне жене она сама.

BloombergAdria.com

- Не знам шта је дефиниција успеха. Неко ће рећи године колико су заједно, али сложићете се да има људи који су јако дуго у браку, а несрећни. Не могу да тврдим да смо ми пример успешног брака. Ми смо још увек млади људи који се мењају. Пред нама је свашта нешто. Ја сам задовољна што у њему имам пријатеља и што он у мени има пријатеља. Ако останемо пријатељи до краја живота то ће за мене бити успех. А партнери или шта год, то је нешто што је емоција која је изражена и јака и експлозивна и може свашта да се деси у процесу и не желим да се обећавам на тај начин, као успешан брак да то подразумева. Не постоји формула успеха и, молим вас, немојте нас стављати у ту категорију - рекла је Јелена Ђоковић за "Градска РТВ Подгорица".