Извор:Фото: АТА имагес, Инстаграм принтскрин/lanatheklingor

ЗАБРАЊЕНА ВЕЗА: Пре Јоване - Горан волео познату ПЕВАЧИЦУ

Извор: Нпортал

09.03.2024.

22:17

ВАЖИ за једног од најшармантнијих глумаца, па не изненађује што осваја најлепше даме са домаће јавне сцене.

Глумац Горан Богдан носи титулу једног од највећих заводника на домаћој глумачкој сцени. Када се 2019. године први пут у јавности појавио са глумицом Јованом Стојиљковић сви су били одушевљени.

BloombergAdria.com

Јована је поред њега блистала и ни мало се ниси трудили да сакрију своје емоције. Од тада су нераздвојни и готово да не постоји премијера на којој нису били заједно. 

Како су медији писали, њих двоје су се упознали на снимању серије „Сенке над Балканом”, а многи не знају да је бивша девојка Горана Богдана била певачица музичке групе Е.Т  Лана Клингор Михић.

Тада је у медијима могло да се прочита да се његовим родитељима избор Лане за партнерку није баш допао, јер она има дете из претходе везе. Уживали су у љубави око пола године и онда је вези дошао крај.

И након што су се разишли Лана је о Горану говорила увек само позитивне ствари.  Она је објаснила да су били заједно 6 месеци, али да нису могли да уклопе обавезе, па су одлучили да се ипак разиђу.

BloombergAdria.com

Остали су пријатељи и данас су у добрим односима. Горан је нашао нову љубав, нашу лепу глумицу Јовану, с којом живи праву малу бајку.