Извор:Фото: Профимедиа, АП/Fabio Ferrari/LaPresse, M.B.

ЗБОГ ЊЕ ШУТНУО МИСИЦУ: Влаховић први пут јавно са девојком

Извор: Нпортал

10.03.2024.

17:45

ЈЕДАН од најбољих српских фудбалера Душан Влаховић често је у центру пажње јавности не само због неоспорног спортског талента, већ и због приватног и љубавног живота.

Многе даме биле су разочаране када су пре око пола године сазанле да он има нову-стару девојку како су медији назвали Вању Богдановић. Њих двоје смо до само захваљујући друштвеним мрежама имали прилике да видимо заједно, а сада се и то променило.

BloombergAdria.com

Популарни пар је овог пута усликан заједно на једном јавном догађају, кошаркашкој утакмици између Партизана и Олимпије која је пре неколико дана одржана у Милану.

Том приликом друштво му је правила лепа Вања, с којом је Влаховић био у вези, па раскидао, па се опет мирио. Он се труди да свој приватни живот сакрије од очију јавности, али не полази му то баш увек за руком. 

Све у свему, овај складни пар је, чини се, уозбиљио своју везу, будући да је ово први пут да Влаховић на неки јавни догађај дође у друштву своје девојке. 

 

Да подсетимо, Душан је недавно био у вези са бившом мис Италије, данас водитељком Каролином Страмаре. Медији су након раскида од италијанске лепотице спекулисали да је управо Вања била окидач за крај те везе.

BloombergAdria.com

Да ли ће се и када он одлучити на неки корак даље у њиховој вези остаје нам да видимо, али оно што је неоспорно и што се и кроз фотографије може видети јесу њихови заљубљени погледи и емоције.