Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/CBS Sunday Morning/Инстаграм принтскрин/sharonstone

ШЕРОН СТОУН: Рекао ми је да имамо секс, то би спасило филм

Извор: Нпортал

12.03.2024.

16:19

ГЛУМИЦА Шерон Стоун открила је идентитет продуцента који ју је присилио да има секс са колегом како би побољшала њихову хемију на екрану, преноси Дејли Мејл.

Ситуацију је глумица већ описала у својим мемоарима пре три године, али сада је открила да је реч о продуценту Роберту Евансу.

Како би у филму "Silver" из 1993. уверљивије изгледали, Еванс је присилио Шерон да спава с Билијем, братом Алека Болдвина.

Еванс, који је умро 2019., такође је био продуцент филмова "Chintown" и "The Cotton Club" те је водио продукцију у Парамоунту за "The Godfather", "The Italian Job", "True Grit" i "The Great Gatsby".

BloombergAdria.com

 

- Позвао ме у своју канцеларију. Трчао је по својој канцеларији са сунчаним наочарама и објашњавао ми да је он спавао с Авом Гарднер и да бих ја требало да спавам са Билијем Болдвином, јер ако спавам са њим, он ће бити бољи. А требало је да будемо бољи у филму... Кад бих се посексала с њим, то би спасило филм..." - описивала је глумица која је за исту улогу предложила Мајкла Дагласа.

- Нисам морала да спавам са Мајклом Дагласом. Мајкл је могао да дође на посао, добије упутства, увежба их и изведе - додала је.

"Силвер" јер зарадио 280 милиона долара на благајнама, иако је био испод очекивања, а Били је направио филмску каријеру.