Извор:Фото: Профимедиа/Илустрација

Мислио да дете није његово, после ДНК теста уследио ШОК ОБРТ

Извор: Нпортал

12.03.2024.

20:30

АЉОНА Романова из Сибира током целог детињства слушала је коментаре које су је прогонили деценијама. Наиме, стално су јој говорили да је њен отац неки други човек, јер га је мајка преварила. Тек после 38 година мистерија је разрешена, а истина која је испливала на видело је све мештане села оставила без текста.

Испоставило се да су Аљону Романову и Гулсин Кудрјаковом одгајали и васпитавали погрешни родитељи. Породице где су деца одрастала су доживеле ствари које нису могли ни да замисле у сну.

BloombergAdria.com

 

Аљонине родитеље је шокирало сазнање да је им је биолошко дете одузето, јер су лекари у совјетској болници 1982. године погрешили ознавање новорођенчади. Због неспотрености и неодговорности стручних лица судбине људи су добиле потпуно другачију путању.

Аљона је за британски "Сан" рекла да се жена која ју је подигла суочила са бескрајним исмевањем, чак и од сопственог мужа, који ју је оптуживао је да је спавала около са другим мушкарцима. Иначе, она има изразито азијске карактеристике као и многи људи у планинској сибирској републици Тува, међутим, њени родитељи су словенског порекла.

Мајка Василија више није могла да издржи такав притисак, ужасно исмевање околине и мужа. Одлучила да уради ДНК анализе и позвала је емисију која се бави темом утврђивања родитељства, како би коначно разбила све сумње.

- Када сам чула резултате теста, осетила сам огромно олакшање, бризнула сам у плач - рекла је Аљона.