Извор:Фото: АТА имагес

ВЕСНА СЛАВИ РОЂЕНДАН: Знате ли колико година је напунила?

Извор: Нпортал

13.03.2024.

15:16

Весна Тривалић, звезда нашег глумишта, која је талентом, шармом и аутентичношћу заувек обележила српску културну сцену данас слави рођендан.

Легендарна глумица слави 59. рођендан!

Рођена је 13. марта 1965. године у Београду. Од раног детињства волела је класичну и џез музику, учила је да свира гитару, бавила се сликањем, успут и спортом – тренирала је одбојку и трчала.

По завршетку средње школе стекла је звање техничара за микробиолошку хемију.

BloombergAdria.com

Иако је у почетку планирала да настави студије хемије, Весна је уписала часове глуме код Александра Саше Волића. Схвативши да има талента за ту професију, одлучила је да се њој и посвети. Уписала је Факултет драмских уметности у класи професора Владимира Јевтовића.

Била је чланица “златне генерације”, коју су чинили и Драган Бјелогрлић, Милорад Мандић Манда, Мирјана Јоковић, Срђан Тодоровић, Слободан Бода Нинковић, Драган Петровић Пеле, Душанка Стојановић Глид, Весна Станојевић, Татјана Венчеловски, Дарко Томовић.

BloombergAdria.com

Срећно је удата за Ненада Пандуровића, са којим је добила сина Николу. Живот је са породицом наставила у Дубаију, али последњих година, на општу радост, брилијантну уметницу поново гледамо на малим и великим екранима, као и у позоришним представама за које се увек тражи карта више.

(Хелло)