Извор:Фото: АТА имагес

"НАПРАВИО МИ ЈЕ РУПУ НА ЛИЦУ" Едиту колега посетио у болници

Извор: Нпортал

15.03.2024.

15:37

ПЕВАЧИЦА Едита Арадиновић гостовала је у емисији код Луне Ђогани која на свом Јутјуб каналу доводи најпопуларније личности међу младом публиком. Едита се том приликом присетила првог сусрета са Драгомиром Деспићем Десингерицом.

Едита је испричала како је пре око 10 година била у болници, теда ју је посетио иако је није ни поознавао, а том приликом јој је "упропастио" лице.

BloombergAdria.com

 

- Знам га... Мислим, знам за њега, никад се нисмо дружили, у неком периоду живота имала сам руптуру цисте и лежала сам у болници кад сам била клинка, 19 година и он је дошао са мојом другарицом, тада су се дружили, да ме посети. Десет дана сам лежала и он је дошао да ми ишчупа обрве - почела је Едита, па наставила:

- Исто је био луд, причао „бајо", све исто. И погрешно ми је ишчупао обрве па сам плакала. „Види шта си ми урадио, види на шта личим", а он: „Бајо, баш су ти обрве гас!" - испричала је Луни Ђогани, па се и сама насмејала из душе.

BloombergAdria.com

 

Они су се годинама касније срели на једном наступу, па је открила како је протекао њихов сусрет.

- После тога, летос, била сам на концерту, дошла сам у бекстејџ и што је најјаче, сетио ме се. Изашао је на бину и ја сам видела како он не пије! Не пије алкохол, ја сам мислила да су то дрога, алкохол, то „носи", тако. Међитим, он је био са женом, пио је воду и био потпуно нормалан и све је било океј док није изашао на сцену, а ја то обожавам јер и ја то имам, ту трансформацију. Одушевила сам се и рекла сам „свака част" - закључила је Арадиновићева.