Извор:Фото: ТВ Пинк принтскрин/Задруга 5

УЖАС У ЗАДРУЗИ: Туча Маје и Цара, помрачење Далиле и Дејана

Извор: Нпортал

02.12.2021.

10:04

СИТУАЦИЈА у ријалитију "Задруга" постаје све компликованија и страшнија. Последицама љубавног троугла Далила Драгојевић-Филип Цар- Дејан Драгојевић се не назире крај, а инциденти се нижу. Протекле ноћи, Далила Драгојевић је полудела када је схатила да је Дејан почео да се зближава са Мартином. Она је почела да хистерише, ломи по ријалитију и прети да ће побити све и направити масакр уколико је не пусте да изађе из "Задруге". У једном тренутку, после сукоба са Далилом, Дејан је скочио у језеро...

А после језиве ноћи, хаос се наставио и овог јутра. Ништа боља ситуација није ни код новог-старог пара, Филипа Цара и Маје Маринковић, који су се сукобили јутрос, због чега је морало да реагује и обезбеђење.

Прво се Маја посвађала са Вики, јер јој је замерила што прича са њеним дечком Марком Османкчићем. Вики није скривала љубомору коју осећа према Маји, будући да је Османкчић недавно изјавио да му се Маја допада, те да би имао односе са њом. 

Задругарке су се свађале у пушиони, и све се одвијало испред Царевих очију, а присутна је била и Далила, која се чак неколико пута и умешала у свађу. Сукоб је ескалирао када је Маји Цар поручио да је "сељанка" и да не жели више да буде са њом, што Маринковићева никако не може да прихвати, па је одмах скочила на њега, хватала га за врат, гребала и штипала. 

Цар јој је све време говорио да прекине и да га пусти на миру, међутим она је све више дивљала, а онда ју је он гурнуо и стегао за руку. У том моменту улетело је обезбеђење, које их је одмах раздвојило, а када су се преселили у дневну собу, Цар је отрчао код своје бивше, Далиле, док Маја није могла да заустави сузе. Шта јој је поручио, погледајте на снимку испод: 

Ни Далила Драгојевић очигледно више не може да каналише свој бес, јер је преварила и оставила супруга Дејана због Филипа Цара, који ју је недуго затим заменио Мајом Маринковић, па већ озбиљно почиње да малтретирала бившег мужа!

Иако је у данима за нама деловало да Далила ради све како би се додворила и помирила са Дејаном, евидентно је да то ради на потпуно погрешан и неприхватљив начин, будући да га свакодневно прозива, прети му, а ноћас је и физички насрнула на њега. Овога пута рекла му је да ће се окомити на њега до краја ријалитија, те да ће због ње остати без косе.

- Ти, ћелав ћеш изаћи одавде - добацивала је док је Драгојевић седео за столом.

Потом је, ничим изазвана, кренула за њим у пушиону, одакле му није дала да изађе. 

- Будем ли приметила да желиш да ме понизиш са било којом женом овде, ти ћеш ме лично дисквалификовати. Лично ти, јеси ли ме чуо?- претила је Драгојевићка.

- Сад кад сам добила епитет луде жене, видећеш шта ћу направити. Ако те будем видела  другом женом... - претила је Далила, а Дејан јој је добацио:

- Јешћеш моје мафине које будем правио с другом женом - провоцирао је Драгојевић након чега су наставили да се гурају у пушиони док га је Далила вукла за врат.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".

#Дејан Драгојевић #Далила Драгојевић #Филип Цар #Маја Маринковић #Задруга #ријалити Задруга